Povestea noastră
Home

Povestea noastra

Decoruri florale perfecte pentru mirese Cochete

Buna! Sunt Ruxandra si sunt designerul din spatele Coquette Designs. Indragostirea mea de flori s-a produs pur intamplator, in urma cu 4 ani, intr-un moment in care ma aflam intr-un impas: terminasem facultatea de arhitectura si nu imi gaseam job, asa ca am ajuns sa lucrez intr-o florarie renumita din Timisoara.

Atunci imi era teama de flori, nu stiam mare lucru despre ele,  vedeam pe pinterest idei atat de multe si de frumoase si imi doream sa fac si eu asa ceva, dar nu stiam de unde sa pornesc; totusi, de fiecare data cand prindeam laolalta cateva flori si faceam un buchet, eram dintr-o data fericita. Si asa o simpla pasiune a devenit un business, o „terapie cu flori”.

Asa ca iata-ma aici, 4 ani mai tarziu, cu un portofoliu diversificat, o experienta vasta, cateva cursuri de perfectionare la activ, o dorinta arzatoare de a creste, extinde si a ne perfectiona, si o echipa fantastica in spate care ma ajuta sa transform in realitate toate ideile voastre si schitele mele, deopotriva!

Azi nu imi mai este frica de nimic si orice tematica noua este un challenge pe care il astept cu nerabdare! Cred ca fiecare mireasa e unica si ca florile naturale dau un iz personal evenimentului. Fie ca iti doresti un design clasic, unul modern, unul rustic-chic, unul vintage, prin flori proaspete si accesorii diverse, putem realiza un decor cu adevarat special, unic, la fel ca tine!

Scriem cu flori povestea voastra de dragoste!

327

BUCHETE

124

NUNTI

27

BOTEZURI

10

COLABORATORI

01. EXPERIENȚĂ

Lucram cu flori de 4 ani si ne-am perfectionat atat la cursuri de design floral, precum si individual, din dorinta de a ne perfectiona, de a invata cat mai multe lucruri noi, dar mai ales din dragoste pentru flori si nunti.

02. PROFESIONALISM

Va suntem alaturi de la alegerea unei tematici potrivita personalitatii voastre dar si locatiei evenimentului, la gasirea tipurilor de flori specifice sezonului si cerintelor voastre, pana la schitarea tuturor detaliilor care vor intregi viziunea despre evenimentul vostru.

03. CREATIVITATE

Ne mandrim cu un portofoliu divers si cu entuziasmul pentru ceva nou, diferit! Ne plac provocarile si cautam sa punem in fiecare eveniment cate un ingredient aparte care sa il faca unic, diferit, ``altfel``. Asa ca, elegant, rustic, vintage, shabby, oricare ar fi tematica preferata, echipa noastra va gasi solutii sa o transpuna in realitate.

04. CALITATE

Folosim doar flori importate direct din Olanda, proaspete, aduse pe comanda, special pentru evenimentul vostru, pentru care oferim garantia ca vor rezista minim 3 zile de la data desfasurarii evenimentului, iar, in conditii optime, chiar si 6-7 zile. Asa ca orice floare iti doresti, o vom gasi, si te vei putea bucura de ea mai mult decat o singura zi, cu siguranta!