Scriem cu flori povestea voastră de dragoste!

Realizăm cu măiestrie și pasiune aranjamente florale din flori naturale, importate din Olanda.

Evenimente cu personalitate

Coquette Designs realizează designul floral și decorul pentru orice eveniment, fie el nuntă, botez, simpozion, etc. Pentru a asigura coerența întregului eveniment, lucrăm împreuna cu oameni talentați și la fel de pasionați ca și noi. De asemenea tot noi vă realizăm invitațiile, meniurile, numerele de masă, personalizate pe tematica evenimentului vostru. Și ca sa fie petrecerea petrecere, vă oferim și servicii profesioniste de bartending, pentru cocktail bar!

buchet nunta in culori pastelate

Design floral

Designul floral este specialitatea noastră. Ne place designul realizat cu gust și ne inspiră clienții noștri. Suntem atenți la nevoile voastre și încercăm să vă facem simțită personalitatea în întreg decorul. Spuneți-ne fără teamă care vă sunt preferințele în materie de culori, de flori, arătați-ne exemple, iar noi vă vom coordona spre variante care sa fie nu doar pe placul vostru, ci să se și încadreze in bugetul pe care îl aveți. Totul începe cu o discuție ca între prieteni la o cafea, pentru a ne cunoaște și pentru a vă afla preferințele, pasiunile, etc.

Design grafic

Invitații, meniuri & Co.

Totul începe din momentul în care invitațiile au fost trimise, însă cum le alegem? În ziua de azi sunt atât de multe variante; trebuie totuși să ne limitam la una singură care, nu doar să placă tuturor, ci și să exprime tematica evenimentului și să aibă personalitate. Și atunci, de ce sa nu le personalizăm? Căutăm să realizăm cele mai creative invitații de nuntă, coordonate perfect cu evenimentul vostru. Stilul nostru este simplu și elegant, și suntem flexibili la ideile voastre. Tot noi vă realizăm, în același pachet meniuri, carduri de masa, etc.

Servicii complete de la A la Z

Avem în echipă un barman extrem de priceput pentru cocktail bar (cu experiență de peste 5 ani în mixologie) care vă poate pune de asemenea la dispoziție o echipă de chelneri, la nevoie. Împreuna cu colaboratorii noștri, vă oferim servicii complete pentru evenimentul mult visat: huse, fețe de masă, ajutor în alegerea locației pentru eveniment, servicii foto-video, sugestii pentru cofetării, lumini, Dj, etc. Pe scurt dacă aveți nevoie de mai mult decât flori, suntem mai mult decât bucuroși să vă ajutăm așa încât totul să iasă perfect!

Buchete create cu drag

Evenimente

Colaboratori de încredere

Buchete personalizate

Nulla tempus sollicitudin dui, ut vehicula lacus porta vel. Duis urna ligula, luctus at feugiat a lacinia ut sem. Quisque sit amet ipsum ac odio malesuada convallis.
wild-flowers

a pinch of green bride holding bouquet

Folosim doar cele mai proaspete flori pentru buchete de poveste

Designul floral este specialitatea noastră. Ne place designul realizat cu gust și ne inspiră clienții noștri. Suntem atenți la nevoile voastre și încercăm să vă facem simțită personalitatea în întreg decorul.

Spuneți-ne fără teamă care vă sunt preferințele în materie de culori, de flori, arătați-ne exemple, iar noi vă vom coordona spre variante care să fie nu doar pe placul vostru, ci să se și încadreze in bugetul pe care îl aveți. Totul începe cu o discuție ca între prieteni la o cafea, pentru a ne cunoaște și pentru a vă afla preferințele și pasiunile.

Cu Coquette Designs ai parte de

Experiența acumulată în ani de zile

Cras id velit metus. Pellentesque malesuada maximus ligula. Aenean quis ipsum sed neque dapibus posuere.

Personalizare și atenție la detalii

Cras id velit metus. Pellentesque malesuada maximus ligula. Aenean quis ipsum sed neque dapibus posuere.

Grijă ca evenimentul tău să fie unul memorabil

Cras id velit metus. Pellentesque malesuada maximus ligula. Aenean quis ipsum sed neque dapibus posuere.

Povești de succes

Simply the best! Totul a fost perfect, atât buchetul cât și aranjatul sălii mi-au întrecut cu mult așteptările. Și Ruxi e o persoană cu care poti colabora fooarte ușor, foarte calmă și își face treaba cum nu se poate mai bine. O recomand cu cea mai mare placere 😍

Paula Ioana

O recomandare dată din tot sufletul și pentru toate cuplurile care își doresc ca nunta lor sa aibă un decor de vis! Nu pot să descriu în cuvinte frumusețea adusa de Ruxi în cea mai importantă zi din viața noastră! Mulțumim de o mie de ori! 💜

Diana-Amalia Popa

Când am intrat în restaurant și am văzut decorul ne-am simțit ca într-un basm, a fost totul peste așteptări. 😊 Recomand cu drag calitatea Coquette Designs, sunt definiția bunului gust. Decorațiunile și buchetul de mireasă au fost originale, foarte reușite!

Andreea Balint

buchet nunta in culori pastelate
aranjament cu flori pastelate pentru masa prezidiu
aranjament rustic pentru masa cu  flori pastelate
lumanari de cununie cu flori pastel si roz

Scrie-ne și hai să vedem cum te putem ajuta

Adresa noastră

Strada Zambilei 13 307287
Moșnița Veche

Contact

0753 593 780
office@coquettedesigns.ro

Program

Luni-Marți:  09 – 19
Miercuri: Închis
Joi-Sâmbătă:  09 – 19
Duminică:  10 – 14

14 + 10 =