0753 593 780        office@coquettedesigns.ro

Buchete razlete si panglici indraznete

Plănuisem să scriu altceva… cică despre trenduri în materie de nunți pentru 2016, dar, răsfoind internetul mi-am dat seama că nu exista o rețetă standard pentru a propune niște trenduri, cel puțin nu în materie de nunți. Pantone au numit deja culorile anului 2016 și, dacă nu ați aflat, according to them anul viitor va fi pliiiiin de roz pal și baby blue pal… deși ei le-au spus mai poetic Rose Quartz & Serenity 🙂 Dacă 2015 m-a învățat ceva, a fost ca aceste “culori ale anului” propuse de Pantone, oricât de frumoase ar fi, they ain’t happening ’round here! Și e normal: gusturile diferă de la om la om, și de la o mireasă la alta. Așa ca nu mă apuc să inventez eu coada la pruna propunându-vă niște trenuri fabricate de mine sau de alții, ci mă voi ține de ce știu, ce-mi place și ce aș face toată ziua: buchete de mireasă.

Iubesc buchetele de mireasă! Când lucrez aranjamentele pentru nuntă, buchetul rămâne să-l fac undeva spre dimineața nunții și mă emoționez ca un copil gândindu-mă la cum îl voi face. Îmi place sa leg florile laolaltă și să văd ce îmi iese, îmi plac miresele care nu îmi dau un model fix și mă lasă să îmi pun imaginația la contribuție, și îmi place maxim sa accesorizez buchetul cu panglici, ace diverse, năsturei, danteluri, bijuterii, etc. Vedeta show-ului – după miri, bineînțeles – este buchetul: el va apărea în toate pozele de la nunta voastră (cel puțin în cele de album, cu siguranță) așa că asigură-te că este unul pe care chiar ți l-ai dorit/imaginat/visat. Nu te abține de la nimic când vine vorba de buchet! Dacă ai nevoie să tai din buget, nu te voi lăsa să tai de la bugetul buchetului 🙂 Fiecare leuț în plus face ca buchetul tău să fie diferit de al oricărei alte mirese, și, până la urmă asta ne dorim toate: să fim altfel.

Eu când vorbesc cu miresele despre nuntă încep prin a le întreba despre buchet. Alegerea tipului de buchet îmi spune multe despre personalitatea miresei, și, trebuie sa recunosc, mă face să-mi dau seama cum să încep abordarea și ce pot sau nu să îi propun pentru restul aranjamentelor. De exemplu, miresele mai îndrăznețe aleg buchete răzlețe, răsfirate, sau curgătoare – acestea sunt de obicei cele care preferă asimetria în detrimentul simetriei, care preferă un look mai natural, și care vor alege și pentru restaurant niște aranjamente altfel. Miresele care aleg buchetul compact sunt mai calculate, le plac ordinea și simetria, și pe sala își vor dori -probabil- ca și aranjamentele să fie rotunde, compacte, situate la aceeași înălțime unul față de celălalt. Mie îmi plac toate miresele, dar trebuie să recunosc: miresele îndrăznețe mă intrigă cel mai mult!

Vă propun azi să vă deschideți ochii, mintea și orizonturile spre buchete altfel și panglici for days! Apropo, dacă sunteți prin Timișoara și doriți să “probați” un o nebunie de buchet (în stilul celor pe care le vedeți pe Pinterest), vă așteptăm la Târgul de nunți de la Centrul Regional de Afaceri Timișoara, între 8-10 ianuarie 2016 – vom fi la Standul nr 39 împreună cu Marian Dobrean Photography. Asta era o paranteză 😀 Acum să vă arăt câteva buchețele și panglicile lor aferente. Ladies, feast your eyes on these beauties!

Buchet Coquette Designs – noiembrie 2015

Buchet LaVanda Florărie Brasov

Buchet Coquette Designs – iunie 2015

Buchet curgator Coquette Designs – august 2015

Așadar, mireasă dragă, tu ce buchet vei alege pentru nunta ta?

 

Sursa imaginilor: Pinterest.com. , Coquette Designs, LaVanda Florărie Brașov
Sursa imaginii de header – Andreea Alexandroni

Ruxandra

În buchetele și aranjamentele ce ies de la noi din atelier, pun un strop din sufletul meu de fiecare dată iar relația cu clienții noștri e una de colaborare și de prietenie. Promitem să oferim sinceritate, profesionalism, promptitudine, preț corect, și cerem în schimb doar încrederea că sunteți pe mâini bune. Așa că nu mai stați pe gânduri și contactați-ne, indiferent că doriți să discutăm despre un eveniment privat, sau că vreți să facem o surpriză florală cuiva drag!

Dacă ți-a plăcut acest articol, te-ar putea interesa și:

Trenduri cromatice vii și pe moarte

Trenduri cromatice vii și pe moarte

Greșeli în materie de cromatică În fiecare an, pentru cei ce nu știu, Pantone lansează culoarea anului și lumea o ia razna: de la detaliile cele mai mici, întreg internetul devine bombardat cu aceasta culoare. Zice-s-ar ca ăștia de la Pantone “inventează” culorile......

read more
Nunta de primăvară

Nunta de primăvară

Vine vine primăvara și odată cu ea vin nuntile! Nu pot decât să mă bucur ca nu mai sunt restricționată de frigul din iarna și ca pot să lucrez cu ce flori vreau, și ce flori sunt mai frumoase decat cele din primăvara? La început de primăvara (martie-aprilie) încep...

read more
0 Comments

Submit a Comment