Știți când vă gândiți la cineva foarte drag vouă și nu știți cu ce sa începeți? Așa sunt eu acum când mă gândesc la Spria și la Florin și la nunta lor minunată la care am decorat, am lucrat și am dansat deopotrivă.
Spria e o tipă așa…cam ca mine: bună și nebună. Am click-uit din prima când ne-am cunoscut și când mi-a zis că se mărită am știut că trebuie să îi organizez nunta! Ne-am învârtit prin tot felul de tematici (că știam ca vrem tematică) până să o găsim pe cea care să îi reprezinte cel mai bine. Florin e sportiv, muncitor, foarte funny și pus pe glume tot timpul, și face un gratar de mamă-mamă! Spria e o tipă realistă, cu picioarele pe pământ, iubește să se piardă în lumea cărților și te face din două propoziții cât ai zice pește. Ah și îi plac verdele și auriul – puțin glitter nu strică nimănui. Așa am știut că o tematică “forest fairytale” e cea mai potrivită pentru povestea lor de dragoste.
Lucrez cu drag la toate nunțile și între flori mă simt ca în oaza mea de liniște. Însă când prietena ta se mărită, te dai peste cap ca totul să iasă chiar mai bine decât și-ar fi putut imagina! Am început totul de la capăt: invitații și rsvp cards. Am căutat un model simplu doar cu puțin sclipici, designul l-am făcut eu și am mers împreună la print să le scoatem pe un carton auriu sidefat.
Cununia religioasă a avut loc la Biserica Catolică din Mehala iar decorul bisericii a fost realizat de mătușa și bunica Spriei. Nunta nu s-a desfășurat într-un cadru de pădure deoarece în Timișoara e foarte dificil să faci o nuntă în aer liber (ca să nu spun că și dacă o faci, te costa o avere), deși ne-am fi dorit cu toții să zburdăm în picioarele goale prin iarbă undeva într-o poieniță, ci la Cochet Ballroom – despre care pot să vă spun că se diferențiază de alte restaurante printr-un meniu puțin mai “fancy”: am mâncat supă cremă, amuse-bouche-uri delicate cu caviar și fois-gras, steak și piept de pui cu sos de ciuperci, și sărmăluțe bune de tot.
Am căutat să ne apropiem cât mai mult de tematica nunții prin elementele de decor așa ca am ales mușchi, bușteni, ciupercuțe, lumânări, iar ca flori, am mers pe lalele (preferatele Spriei) și flori albe. Pe fiecare masă a șezut mândru câte un aranjament diferit de cel de pe masa de lângă. Numerele de masă au fost făcute de noi special pentru nunta aceasta, iar meniurile au fost acea sclipire cerută de Spria în decor. Candy bar-ul a fost alcătuit din prăjituri de casă realizate de Ceva Dulce Timișoara, praline și cupcakes de Cofetaria Adi-Dia, iar noi le-am aranjat pe platouri și le-am acompaniat de flori în ceainice. Tortul mirilor a fost unul din cele mai bune torturi pe care le-am mâncat vreodată, realizat de super talentata cofetăreasă home made Claudia Ilia: un naked cake (sau semi-naked) cu blat de cacao, cremă de ciocolată albă și jeleu de cireșe amare (printre altele) și l-a decorat cu fructe și flori. Miniaam cum ar zice Spria 🙂
Rochia Spriei a fost realizată la comanda de către Atelier Tiana, din dantelă și materiale de cea mai bună calitate, și a ajuns să coste jumătate din prețul mediu al unei rochii cumpărate din magazin; pantofii au fost și ei realizați la comandă într-un magazin din Galeria 1, Luxury Fashion, care iți fac pantofi după cum vrea sufletelul tău la prețuri foarte accesibile, verighetele au fost și ele realizate la comandă, din argint de către un bijutier local, iar coronița Spriei a fost realizată tot de mine sub pseudonimul cu care activam înainte sa devin o florăreasă cochetă, Andra Bijoux 🙂
Întregul eveniment a fost captat în imagini de către fotograful Marian Dobrean, în stilul său caracteristic și îi mulțumim pe această cale că a avut răbdare sa ne fotografieze pe toți maimuțărindu-ne și dansând ca nebunii 🙂 A fost o nuntă la care am stat jos doar când am mâncat și am dansat de ne-au durut tălpile. Pe noi ca pe noi, dar ce să mai zic de Spria care s-a schimbat în balerini și i-a întrecut pe toți la danțuială! Am mâncat bine, am dansat mult, am râs și mai mult, și ne-am întrecut care mai de care în ipostaze funny în selfie-uri.
Dar hai, gata cu vorbăria și aruncați o privire peste fotografii!
P.S. acușica vine part 2 of this fairytale: botezul lui Marc. Ah și se anunță cel puțin la fel de fain! Așteptăm toți cu sufletul la gură venirea Micului Prinț, Marc 🙂
Lucrez cu drag la toate nuntile si intre flori ma simt ca in oaza mea de liniste. Insa cand prietena ta se marita, te dai peste cap ca totul sa iasa chiar mai bine decat si-ar fi putut imagina! Am inceput totul de la capat: invitatii si rsvp cards. Am cautat un model simplu doar cu putin sclipici, designul l-am facut eu si am mers impreuna la print sa le scoatem pe un carton auriu sidefat.
Cununia religioasa a avut loc la Biserica Catolica din Mehala iar decorul bisericii a fost realizat de matusa si bunica Spriei. Nunta nu s-a desfasurat intr-un cadru de padure deoarece in Timisoara e foarte dificil sa faci o nunta in aer liber (ca sa nu spun ca si daca o faci, te costa o avere), desi ne-am fi dorit cu totii sa zburdam in picioarele goale prin iarba undeva intr-o poienita, ci la Cochet Ballroom – despre care pot sa va spun ca se diferentiaza de alte restaurante printr-un meniu putin mai “fancy”: am mancat supa crema, amuse-bouche-uri delicate cu caviar si fois-gras, steak si piept de pui cu sos de ciuperci, si sarmalute bune de tot.
Am cautat sa ne apropiem cat mai mult de tematica nuntii prin elementele de decor asa ca am ales muschi, busteni, ciupercute, lumanari, iar ca flori, am mers pe lalele (preferatele Spriei) si flori albe. Pe fiecare masa a sezut mandru cate un aranjament diferit de cel de pe masa de langa. Numerele de masa au fost facute de noi special pentru nunta aceasta, iar meniurile au fost acea sclipire ceruta de Spria in decor. Candy bar-ul a fost alcatuit din prajituri de casa realizate de Ceva Dulce Timisoara, praline si cupcakes de Cofetaria Adi-Dia, iar noi le-am aranjat pe platouri si le-am acompaiat de flori in ceainince. Tortul mirilor a fost unul din cele mai bune torturi pe care le-am mancat vreodata, realizat de super talentata cofetareasa home made Claudia Ilia: un naked cake (sau semi-naked) cu blat de cacao, crema de ciocolata alba si jeleu de cirese amare (printre altele) si l-a decorat cu fructe si flori. Miniaam cum ar zice Spria 🙂
Rochia Spriei a fost realizata la comanda de catre Atelier Tiana, din dantela si materiale de cea mai buna calitate, si a ajuns sa coste jumatate din pretul mediu al unei rochii cumparate din magazin; pantofii au fost si ei realizati la comanda intr-un magazin din Galeria 1, Luxury Fashion, care iti fac pantofi dupa cum vrea sufletelul tau la preturi foarte accesibile, verighetele au fost si ele realizate la comanda, din argint de catre un bijutier local, iar coronita Spriei a fost realizata tot de mine sub pseudonimul cu care activam inainte sa devin o florareasa cocheta, Andra Bijoux 🙂
Intregul eveniment a fost captat in imagini de catre fotograful Marian Dobrean, in stilul sau caracteristic si ii multumim pe aceasta cale ca a avut rabdare sa ne fotografieze pe toti maimutarindu-ne si dansand ca nebunii 🙂 A fost o nunta la care am stat jos doar cand am mancat si am dansat de ne-au durut talpile. Pe noi ca pe noi, dar ce sa mai zic de Spria care s-a schimbat in balerini si i-a intrecut pe toti la dantuiala! Am mancat bine, am dansat mult, am ras si mai mult, si ne-am intrecut care mai de care in ipostaze funny in selfie-uri.
Dar hai, gata cu vorbaria si aruncati o privire peste fotografii!
P.S. acusica vine part 2 of this fairytale: botezul lui Marc. Ah si se anunta cel putin la fel de fain! Asteptam toti cu sufletul la gura venirea Micului Print, Marc 🙂
0 Comments