0753 593 780        office@coquettedesigns.ro

Întrebări frecvente

Ce servicii oferiți?

Serviciile noastre includ:

  • buchete de mireasă, nașă, cununie, domnișoare de onoare;
  • decor pentru lumânările de cununie și de botez;
  • decor cristelniță botez – cocarde, brățări, accesorii de păr din flori naturale;
  • aranjamente pentru mese;
  • decor prezidiu;
  • colțuri foto, cadre în spatele prezidiului sau a candy bar-ului;
  • flori pentru tort, candy bar sau masa de șampanie;
  • design complementar pentru meniuri, numere de masă, panou cu lista de invitați.

Oferiți consultanță?

Oferim consiliere gratuită pentru alegerea celor mai frumoase flori, potrivite stilului și personalității tale, dar și bugetului și sezonului în care se desfășoară evenimentul.

Cu cât timp înainte de eveniment trebuie să plasez comanda?

Comanda se plasează cu minim 2 săptămâni înainte de data evenimentului – florile noastre sunt întotdeauna proaspete și se comanda din Olanda, de aceea avem nevoie de suficient timp pentru a plasa comanda de flori, pentru ca ele sa ajungă și apoi pentru a-ti realiza aranjamentele.

Cum comand?

Comanda se plasează pe site sau printr-un email la office@coquettedesigns.ro, în care va trebui să menționezi: nume și prenumele tău, numărul de telefon, numele și codul produsului dorit, numărul de bucăți, data și ora la care ai nevoie de produs, adresa la care trebuie livrat, alte detalii importante (de exemplu modificări la designul din imagini, cum ar fi înlocuirea anumitor flori sau culori, dacă produsul este cadou pentru altcineva, etc).

După primirea e-mailului de comandă de la tine, te vom suna pentru a confirma detaliile încă odată.

Cum achit contravaloarea comenzii?

Plata se face online, prin intermediul unui cont bancar furnizat de noi.

După confirmarea telefonică, îți vom trimite un mail cu toate datele și informațiile necesare, inclusiv datele contului bancar în care se va face livrarea, și factură în format PDF;

Înregistrarea comenzii se face în momentul înregistrării plății! Nu rezervăm date fără această confirmare!

în cazul unor comenzi mai mari de 1000 lei, se poate opta pentru plata online a unui avans de 50% și cash la livrare a restului de plată.

Se poate personaliza comanda?

Aranjamentele prezentate pe site au fost realizate în urma colaborării cu alți clienți, în funcție de preferințele acestora. Putem realiza și alte tipuri de aranjamente sau putem completa produsele prezentate cu aranjamente florale pentru restaurant, pentru mașină, biserică, etc, doar în urma unei discuții detaliate despre acest aspect, fie telefonic, fie pe mail, fie față în față.

Pot modifica o comandă?

Întotdeauna încercăm să acomodăm orice cerință de ultim moment, însă nu putem garanta decât schimbările transmise cu minim 48 h înainte de data livrării

Se poate anula o comandă?

O comanda poate fi anulata cu minim 10 zile înainte de data evenimentului! După termenul aceasta, comanda se consideră a fi trimisă în producție și nu mai poate fi anulată și se va restitui clientului 30% din suma achitată (motivul este simplu: odată comandate florile, nu se mai pot trimite înapoi. De asemenea, acestea fiind comandate special pentru tine, e foarte probabil nici să nu mai avem la ce sa le folosim, așadar e posibil sa fie aruncate)

Pot ridica comanda personal?

Aranjamentele pot fi ridicate de la adresa sediului nostru, Utvin nr. 476 (la 2 km de Timișoara, ieșirea prin Freidorf) – dacă doriți acest lucru, vă rugăm să ne informați în prealabil de data și ora ridicării produselor!

Orarul de ridicare al produselor de la sediu: Luni-Duminică, orele 8:00-22:00.

Vă rugăm sa ne anunțați cu minim 24 h înainte dacă doriți ridicarea produselor!

Beneficiez de livrare gratuită?

Livrarea este gratuită în Timișoara și imediata vecinătate (Dumbrăvița, Utvin, Moșnița Nouă, Chișoda, Giroc, Ghiroda), în limita disponibilității.

Orarul de livrare: Marți-Duminică, orele 8:00-20:00.

Nu se livrează în ziua de luni, sau după ora 20:00, decât în condiții speciale!

NU livrăm în afara zonelor menționate mai sus, decât prin intermediul serviciilor de taxi/Uber!

Aceste informații reprezintă răspunsuri la unele dintre cele mai frecvente întrebări pe care le întâlnim.

Te încurajăm să citești în întregime Termenii și condițiile prezentate pe site-ul nostru înainte de a plasa orice comandă.