buchet nunta in culori pastelate

Bună! Sunt Ruxandra și sunt designerul din spatele Coquette Designs.

Îndrăgostirea mea de flori s-a produs pur intamplator, în urma cu 4 ani, într-un moment în care mă aflăm într-un impas: terminasem facultatea de arhitectura și nu-mi găseam job, așa ca am ajuns să lucrez intr-o florarie renumita din Timișoara.

Atunci imi era teama de flori, nu stiam mare lucru despre ele, vedeam pe pinterest idei atat de multe și de frumoase și îmi doream sa fac și eu așa ceva, dar nu știam de unde sa pornesc; totuși, de fiecare data cand prindeam laolaltă cateva flori și facem un buchet, eram dintr-o data fericită. Și așa o simpla pasiune a devenit un business, o „terapie cu flori”.

Așa ca iata-ma aici, 4 ani mai tarziu, cu un portofoliu diversificat, o experienta vasta, cateva cursuri de perfecționare la activ, o dorință arzătoare de a crește, extinde și a ne perfecționa, și o echipa fantastica în spate care mă ajuta sa transform în realitate toate ideile voastre și schitele mele, deopotriva!

Azi nu îmi mai este frică de nimic și orice tematică nouă este un challenge pe care îl aștept cu nerăbdare!

Cred ca fiecare mireasa e unică și ca florile naturale dau un iz personal evenimentului. Fie ca iti doresti un design clasic, unul modern, unul rustic-chic, unul vintage, prin flori proaspete și accesorii diverse, putem realiza un decor cu adevărat special, unic, la fel ca tine!

Lucrăm cu flori de 4 ani și ne-am perfecționat atât la cursuri de design floral, precum și individual, din dorința de a ne perfecționa, de a învața cât mai multe lucruri noi, dar mai ales din dragoste pentru flori și nunți.”

a pinch of green bride holding bouquet

Cu Coquette Designs ai parte de

Profesionalism

Vă suntem alături de la alegerea unei tematici potrivită personalității voastre dar și locației evenimentului, la găsirea tipurilor de flori specifice sezonului și cerințelor voastre, până la achitarea tuturor detaliilor care vor întregi viziunea despre evenimentul vostru.”

Creativitate

Ne mândrim cu un portofoliu divers și cu entuziasmul pentru ceva nou, diferit! Ne plac provocările și căutăm să punem în fiecare eveniment câte un ingredient aparte care sa îl facă unic, diferit, „altfel„. Așa că, elegant, rustic, vintage, shabby, oricare ar fi tematica preferată, echipa noastra va găsi soluții să o transpună în realitate.”

Calitate

Folosim doar flori importate direct din Olanda, proaspete, aduse pe comandă, special pentru evenimentul vostru, pentru care oferim garanția că vor rezista minim 3 zile de la data desfășurării evenimentului, iar, în condiții optime, chiar și 6-7 zile. Așa că orice floare îți dorești, o vom găsi, și te vei putea bucura de ea mai mult decât o singură zi, cu sigurantă!”

Povești de succes

Simply the best! Totul a fost perfect, atât buchetul cât și aranjatul sălii mi-au întrecut cu mult așteptările. Și Ruxi e o persoană cu care poti colabora fooarte ușor, foarte calmă și își face treaba cum nu se poate mai bine. O recomand cu cea mai mare placere 😍

Paula Ioana

O recomandare dată din tot sufletul și pentru toate cuplurile care își doresc ca nunta lor sa aibă un decor de vis! Nu pot să descriu în cuvinte frumusețea adusa de Ruxi în cea mai importantă zi din viața noastră! Mulțumim de o mie de ori! 💜

Diana-Amalia Popa

Când am intrat în restaurant și am văzut decorul ne-am simțit ca într-un basm, a fost totul peste așteptări. 😊 Recomand cu drag calitatea Coquette Designs, sunt definiția bunului gust. Decorațiunile și buchetul de mireasă au fost originale, foarte reușite!

Andreea Balint

Decoruri florale perfecte pentru mirese Cochete

Fairy tales & Happy endings

Fairy tales & Happy endings

Știți când vă gândiți la cineva foarte drag vouă și nu știți cu ce sa începeți? Așa sunt eu acum când mă gândesc la Spria și la Florin și la nunta lor minunată la care am decorat, am lucrat și am dansat deopotrivă. Spria e o tipă așa...cam ca mine: bună și nebună. Am...

Povestea unui buchet

Povestea unui buchet

De ce am ales să scriu acest articol? Ei bine, pe măsură ce trece timpul, mi-e dat să mă întâlnesc cu tot felul de mirese și mi-e dat să-mi pun mintea la contribuție în cele mai frumoase și ciudate moduri. Iar cazul Monicăi nu a fost o excepție, dar stați să vă...

Scrie-ne și hai să vedem cum te putem ajuta

Adresa noastră

Strada Zambilei 13 307287
Moșnița Veche

Contact

0753 593 780
office@coquettedesigns.ro

Program

Luni-Marți:  09 – 19
Miercuri: Închis
Joi-Sâmbătă:  09 – 19
Duminică:  10 – 14

4 + 7 =